×

Ons assortiment met houten zwevende tv-meubels

De zwevende tv-meubels van Houtenkasten.nl zijn gemaakt van duurzaam hout en van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van een uniek design. Zo heeft ieder houten tv-meubel een eigen uitstraling. Onze zwevende tv-meubels zijn stevig genoeg om uw tv en andere apparatuur te kunnen dragen. In ons assortiment vindt u gesloten meubels, maar ook meubels met open vakken waarin u uw items goed tot hun recht te laten komen in uw interieur. In het assortiment zwevende houten tv-meubels van Houtenkasten.nl vindt u diverse tv-meubels in verschillende hout soorten, kleuren en afmetingen. Zo vindt u in ons assortiment onder andere tv-meubels met een klassieke, industriële of een landelijke look. Wij leveren onze klanten een tv-meubel van topkwaliteit.

Zwevend tv-meubel monteren

Onze zwevende houten tv-kasten zijn eenvoudig door uzelf aan de muur te bevestigen en worden compleet met ophangsysteem geleverd. Inclusief montage handleiding. Voor montage hoeft u alleen de ophanglat op juiste wijze met bijgeleverde schroeven en pluggen aan de wand te bevestigen.  

Tv-meubel zwevend kopen

Bij Houtenkasten.nl maken we het u graag zo makkelijk mogelijk. U profiteert bij ons dan ook altijd van vele voordelen. Bij ons staat een goede prijs-kwaliteitverhouding centraal. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van een deskundig advies en een persoonlijke service. Loopt u tijdens het bestellen van een houten tv-meubel tegen problemen aan? Dan helpen wij u graag met uw aankoop. U kunt ons contacteren op 085-0185173, of stuur een e-mail naar info@webwinkelcentrum.nl.